Arbeidsconflict

Rechtsgebied

Ook op de werkvloer kan er een conflict ontstaan. Dit conflict kan er zelfs toe leiden dat de werknemer arbeidsongeschikt wordt en er een bedrijfsarts dient te worden ingeschakeld. Een en ander kost vaak veel energie en veroorzaakt soms stress.

Bekeken dient te worden of de werknemer en de werkgever het conflict te boven kunnen komen, eventueel onder begeleiding van een mediator. Indien de situatie echter niet langer houdbaar is, kan er worden bekeken op welke wijze partijen uit elkaar dienen te gaan. Wij kunnen zowel werkgevers als werknemers begeleiden tijdens dit proces.

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring