Tarieven

Borsch Advocatuur hanteert een uurtarief van € 200,- exclusief btw voor particuliere cliënten en voor ondernemers bedraagt het uurtarief € 242,- exclusief btw. Er wordt maandelijks gedeclareerd.

Borsch Advocatuur verhoogt dit tarief niet met extra percentages zoals bijvoorbeeld kantoorkosten. Wel worden de kosten die Borsch Advocatuur moet betalen aan derden, zoals de rechtbank (griffierechten), de gemeente, een deskundige of de deurwaarder, doorbelast.

Indien gewenst en indien mogelijk, kan er een vaste prijs worden afgesproken. In dat geval zal er van tevoren een offerte worden uitgebracht, zodat u als cliënt weet waar u aan toe bent. Hierbij geldt wel dat vooraf afgesproken vaste prijzen ook vooraf betaald dienen te worden.

Toevoegingen

Borsch Advocatuur werkt ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Voor particulieren met een laag inkomen, bestaat er een subsidieregeling voor de advocaatkosten. Deze regeling houdt in dat de overheid de advocaatkosten voor haar rekening neemt en dat de cliënt hiervoor een eenmalige eigen bijdrage betaalt. De Raad voor Rechtsbijstand is de organisatie die bepaalt of u in aanmerking komt voor een toevoeging en hoe hoog de eigen bijdrage vervolgens is.

Tijdens het eerste gesprek zullen wij altijd met u bespreken of u hiervoor wellicht in aanmerking komt. Indien de mogelijkheid bestaat dat u recht heeft op een toevoeging, dan zal Borsch Advocatuur de toevoegingsaanvraag voor u indienen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Meer informatie hierover vindt u op www.rvr.org.

Juridisch Loket

Wanneer u een verwijzing heeft van het Juridisch Loket, dan kunt u een korting van € 56,- krijgen op uw eigen bijdrage. Die verwijzing kunt u ook nog vragen als u bij ons al een eerste gesprek heeft gehad. Wij zullen u uitleggen hoe dit werkt.

Meer informatie hierover vindt u op www.juridischloket.nl.

Rekening Derdengelden

Borsch Advocatuur beschikt niet over een rekening derdengelden.

 

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring