Incassotraject

Rechtsgebied

Ons incassotraject begint in de regel met het opstellen van een goede sommatiebrief. Hierin worden naast de hoofdsom en de eventueel verschuldigde rente ook de buitengerechtelijke incassokosten genoemd waar u recht op heeft.

Blijft de debiteur na de sommatiebrief en eventuele aanmaningen nog altijd in gebreke met betaling, dan schuwen wij de gang naar de rechter niet. Een incasso kort geding kan bijvoorbeeld een relatief snelle en eenvoudige procedure zijn om voor een (onbetwiste) vordering een vonnis te verkrijgen. Met een vonnis in de hand kunnen vervolgens executiemaatregelen worden genomen (uitwinning van gelegde beslagen, executoriale verkoop van onroerend goed, inbeslagname auto’s).

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring