Ontslagvergoeding / Transitievergoeding / Billijke vergoeding

Rechtsgebied

Bij een beëindiging van het dienstverband van een werknemer kan deze recht hebben op één of meer vergoedingen. Zo ontvangt een werknemer bij het einde van het contract vaak een transitievergoeding.

De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van de hoogte van het salaris en de duur van het dienstverband. Indien het ontslag een gevolg is van ernstig verwijtbaar handelen of nalaten van de werkgever kan de werkgever ook een billijke vergoeding verschuldigd zijn. Wij kunnen u ondersteunen bij het verkrijgen van deze vergoedingen, de hoogte van de vergoedingen voor u berekenen of hierover onderhandelen.

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring