Vaststellings-overeenkomst

Rechtsgebied

Door middel van een vaststellingsovereenkomst wordt de arbeidsovereenkomst tussen een werkgever en een werknemer in onderling overleg beëindigd. In een dergelijke vaststellingsovereenkomst komen afspraken te staan over onder meer de datum waarop het dienstverband wordt beëindigd, de eindafrekening en de eventuele vergoeding die een werknemer ontvangt.

Wij adviseren u als werknemer om zonder juridisch advies niet zomaar over te gaan tot ondertekening van een vaststellingsovereenkomst. De formulering van de vaststellingsovereenkomst is namelijk ook van belang voor het recht op een eventuele WW-uitkering. Wij kunnen de vaststellingsovereenkomst voor u beoordelen en over de voorwaarden in overleg treden met uw werkgever.

Voor u als werkgever kunnen wij een vaststellingsovereenkomst volledig opstellen, u begeleiden bij het opstellen dan wel u adviseren over de voorwaarden en hierover in overleg treden met uw werknemer.

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring