Huurovereenkomst

Rechtsgebied

De afspraken die een verhuurder en een huurder maken over onder meer de duur, de prijs en het gehuurde, worden vastgelegd in een huurovereenkomst. Er bestaat een verschil tussen de particuliere verhuur en de zakelijke verhuur.

Wij kunnen u als verhuurder ondersteunen bij het opstellen van een goede en volledige huurovereenkomst die voldoet aan de wet. Daarnaast kunnen wij voor huurders de huurovereenkomst beoordelen. Het is hierbij van belang dat de afspraken die zijn vastgelegd in uw huurovereenkomst tot op elk detail kloppen. Hierdoor voorkomt u eventuele problemen of misverstanden in de toekomst.

Advocaat nodig

Zorg ervoor dat u tijdig een advocaat huurrecht inschakelt. Hierdoor kunt u onaangename verrassingen, extra kosten of andere negatieve aspecten voorkomen.

Is het uitgelopen op een conflict of loopt er reeds een procedure? Onze advocaat kijkt graag naar uw zaak om uw mogelijkheden, de obstakels en uw kansen te beoordelen. Op basis hiervan kunnen wij u van een advies op maat voorzien.

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring