Oprichting en rechtsvorm

Rechtsgebied

De keuze voor de rechtsvorm van uw bedrijf is belangrijk. Daarbij spelen allerlei overwegingen een rol, zoals het doel van de onderneming en de aansprakelijkheidsrisico’s die daarbij horen.

Vaak kiezen startende ondernemers voor een rechtsvorm zonder rechtspersoonlijkheid, zoals een eenmanszaak, een vennootschap onder firma (vof) een commanditaire vennootschap (cv) of een maatschap.

De keuze kan echter ook vallen op een rechtsvorm met rechtspersoon, zoals een naamloze vennootschap (nv), een besloten vennootschap (bv), een stichting, een vereniging een coöperatie of een onderlinge waarborgmaatschappij.

Wij adviseren u graag bij het maken van een weloverwogen keuze als u van plan bent om een eigen bedrijf te beginnen.

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring