Arbeidsovereenkomst

Rechtsgebied

De afspraken die een werknemer en een werkgever maken over onder meer het loon, de vakantiedagen en de hoeveelheid uren die gewerkt worden, worden vastgelegd in een arbeidsovereenkomst. Ook kunnen hierin afspraken worden gemaakt over bijvoorbeeld een proeftijd of een concurrentiebeding. Arbeidsovereenkomsten zijn voor bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd.

Wij kunnen u als werkgever ondersteunen bij het opstellen van een goede en volledige arbeidsovereenkomst die voldoet aan de wet en de eventueel geldende CAO. Daarnaast kunnen wij voor werknemers arbeidsovereenkomsten controleren en de werknemer adviseren over de verschillende bepalingen. 

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring