Aanvragen van een scheiding

Rechtsgebied

Wanneer u wilt scheiden, hebt u een advocaat nodig. Wij bespreken met u wat er allemaal geregeld moet worden en hoe u dat het beste kunt doen. Eén van onze advocaten dient het verzoekschrift in bij de rechtbank.

Zijn u en uw partner het met elkaar eens over de scheiding en lukt het u om onder begeleiding met elkaar afspraken te maken? Dan kunt u het verzoek ook samen indienen. U heeft dan één advocaat nodig.

U mag het verzoek ook alleen indienen. Uw partner kan vervolgens de rechtbank laten weten dat hij of zij het er mee eens is. Als u het niet met elkaar eens bent, dan heeft u allebei een eigen advocaat nodig. De ene partner dient dan met zijn advocaat een verzoek in. De andere partner kan hier samen met zijn advocaat op reageren met een verweerschrift. Uiteraard bekijken we in een dergelijk geval ook altijd samen met u of het alsnog mogelijk is om onder begeleiding van de advocaten gezamenlijk tot afspraken te komen die door een rechter kunnen worden vastgelegd.

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring