Minnelijke schuldregeling

Rechtsgebied

Wanneer u zoveel schulden heeft dat u er zelf niet meer uit komt, kunnen wij u helpen om een minnelijke regeling te treffen met uw schuldeisers. Wij brengen alle vorderingen in kaart. We overleggen met alle schuldeisers over een betalingsregeling of we onderhandelen zodat ze een deel van de schuld kwijtschelden.

Dit houdt in dat er over een periode van 36 maanden een betalingsregeling wordt afgesproken met de schuldeisers. Het doel hierbij is dat u na afloop van de aflossingsperiode schuldenvrij kunt beginnen.

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring