Over ons

Bij Borsch Advocatuur luisteren we naar uw problemen, maar kijken we ook vooral naar de mogelijkheden die er zijn. Met kennis en kunde en een beetje van onze vrouwelijke charme, helpen we u bij de problemen die u ondervindt waardoor u zich weer kunt richten op datgene waar u wel energie van krijgt.

BETROKKEN, DESKUNDIG EN HELDER

Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal. Hierbij kenmerkt Borsch Advocatuur zich door betrokken te zijn en net dat ene stapje extra te zetten.

Om de zaken goed te kunnen behartigen is verstand van zaken nodig en dit zal worden gecombineerd met een heldere uitleg, zodat de wijze waarop de zaak wordt behandeld volledig duidelijk is.

Daarnaast is transparantie bij Borsch Advocatuur erg belangrijk. Helderheid ten aanzien van de haalbaarheid van de zaak, maar uiteraard ook ten aanzien van de kosten.

ons kantoor de postwagen

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring