Jantien Borsch borsch advocatuur

Jantien Borsch

Advocaat

Jantien Borsch is oprichtster en naamgeefster van Borsch Advocatuur. Zij heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met als specialisatie Strafrecht en Privaatrecht. Vanaf 2006 werkt zij als advocaat en na een uitstap van 2011 tot 2014 als senior jurist en teamleider bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar is zij sinds 2014 weer terug in de advocatuur en heeft zij Borsch Advocatuur opgericht.

Jantien is een ervaren en betrokken advocaat, die erg toegankelijk is en denkt uit het oogpunt van de cliënt. Dit betekent dat zij duidelijk en daadkrachtig is, maar ook begripvol en relativerend. Zij is altijd op zoek naar de beste oplossing. Indien een praktische oplossing de voorkeur verdient, zal zij die aandragen. Indien een procedure noodzakelijk is, zal zij u hier ook in bijstaan. Haar motto is dat gedegen juridische bijstand voor iedereen bereikbaar en betaalbaar moet zijn.

Rechtsgebiedenregister
Jantien Borsch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk, Arbeidsrecht en Personen- en Familierecht.

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring