(Bestuurders) aansprakelijkheid

Rechtsgebied

Wanneer een onderneming schulden heeft, rust de aansprakelijkheid alleen bij de onderneming zelf en niet bij de bestuurder of het bestuur (behalve bij een eenmanszaak, maatschap of VOF, dan bent u in beginsel altijd aansprakelijk voor de schulden die het bedrijf maakt).

Als de bestuurder echter schulden maakt waarvan hij weet of had moeten weten dat die niet kunnen worden voldaan, kan de bestuurder persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor die schulden. Of als de bestuurder zoveel geld uit het bedrijf haalt dat de schuldeisers niet meer kunnen worden betaald. Dit zijn voorbeelden van interne bestuurdersaansprakelijk, maar er zijn meerdere vormen.

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring