Huurgeschillen

Rechtsgebied

Ook adviseren wij over huurgeschillen en zo nodig zullen wij hij hierover procederen en wanneer u in een procedure bent betrokken, dan kunnen wij hier namens u verweer tegen voeren.

Voorbeelden van huurgeschillen zijn:

  • u bent verhuurder en de huurder betaalt zijn huur niet;
  • u wilt de huurovereenkomst opzeggen;
  • het pand dat u huurt vertoont mankementen, maar de verhuurder weigert dit te verhelpen;
  • overlastgedragingen van de huurder.

Advocaat nodig

Zorg ervoor dat u tijdig een advocaat huurrecht inschakelt. Hierdoor kunt u onaangename verrassingen, extra kosten of andere negatieve aspecten voorkomen.

Is het uitgelopen op een conflict of loopt er reeds een procedure? Onze advocaat kijkt graag naar uw zaak om uw mogelijkheden, de obstakels en uw kansen te beoordelen. Op basis hiervan kunnen wij u van een advies op maat voorzien.

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring