Het team

Maak kennis met ons team van specialisten

Mr. Jantien Borsch

Mr. Jantien Borsch

Advocaat

Mr. Nikkie Beukhof

Mr. Nikkie Beukhof

Advocaat

Angela van Driel

Angela van Driel

Office manager

Mr. Nanny Prinsen

Mr. Nanny Prinsen

Jurist

Kathy Roggen

Kathy Roggen

Juridisch medewerker

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Onze filosofie

1

Persoonlijke benadering

Geen enkele cliënt of kwestie is hetzelfde. Bij Borsch Advocatuur streven we naar benaderbaarheid en laagdrempeligheid. Door persoonlijk contact, een informele sfeer en het creëren van vertrouwen, komen we tot een optimaal en voor uw zaak op maat gemaakt resultaat.

2

Doelgerichte aanpak

Het is belangrijk de cliënt goed te leren kennen om deze goed bij te kunnen staan. Met de juiste vaardigheden, kennis en een kritische blik gaan de advocaten die bij Borsch Advocatuur werken altijd doelgericht te werk. Hierbij staat een oplossingsgerichte en pragmatische aanpak voorop.

3

Heldere communicatie

Effectief en helder communiceren is van belang om echt tot de kern te komen en voor u de beste resultaten te behalen. Daarnaast is een heldere communicatie van belang voor de afspraken die we met onze cliënten maken, zowel strategisch als financieel

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring