Disfunctioneren

Rechtsgebied

Er is sprake van disfunctioneren indien een werknemer niet (voldoende) geschikt is voor het verrichten van zijn werkzaamheden. Het is van belang dat de werkgever de werknemer hier tijdig op wijst en de werknemer door middel van een verbetertraject voldoende de kans biedt om zijn of haar functioneren te verbeteren.

Ook dient de werkgever te bekijken of herplaatsing van de betreffende werknemer in een andere functie tot de mogelijkheden behoort. Indien er een ontslag wegens disfunctioneren dreigt, dan wel indien u als werkgever voornemens bent om hiertoe een procedure te starten, dan kunnen wij u hieromtrent adviseren en het zogenoemde ontslagdossier beoordelen.

waarom borsch advocatuur

Waarom Borsch Advocatuur?

 

Betrokken

Heeft u een probleem? Dan staan de medewerkers van Borsch Advocatuur graag voor u klaar. Al onze medewerkers zetten net dat ene stapje extra en streven naar de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Het met verve en enthousiasme adviseren en bijstaan van onze cliënten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig

Wat zijn de feiten en hoe is uw persoonlijke situatie? Met verstand van zaken, met creativiteit en door de nodige ervaring, zijn onze advocaten in staat om u volledig en deskundig te adviseren. Bij Borsch Advocatuur staat uw belang altijd centraal en het helpen van cliënten bij de problemen die zijn ondervinden is onze absolute prioriteit.

Helder

Voor een optimaal resultaat in uw zaak is helderheid en duidelijke communicatie van belang. Bij Borsch Advocatuur is het uitgangspunt dat u te allen tijden en op ieder vlak, weet waar u aan toe bent.

Juridisch advies?
Stuur een bericht.

Het helpen van klanten bij de problemen die zij ondervinden heeft de absolute prioriteit. Of het nu particuliere of zakelijke klanten zijn, de klant staat altijd centraal.

© 2023 Borsch Advocatuur | KvK 58458344
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring